پرستاری از سالمندان با مشکلات کلیوی

نارسایی کلیه در سالمندان؛ علائم و درمان تهران درمان

وضعیت سلامتی یک فرد، شرایط پزشکی همراه، و انتظارات برای عملکرد و زندگی روزمره، همه عواملی هستند که باید مورد بررسی و بحث قرار گیرند. سنگ کلیه، که به آن “نفرولیتیاز” (nephrolithiasis) یا “اورولیتیاز ” (urolithiasis) نیز می‌گویند، توده‌ای سخت است که در داخل کلیه‌ها یا مجاری ادراری تشکیل می‌شود. این سنگ‌ها می‌توانند در اندازه‌های مختلف از ذرات ریز تا سنگ‌های بزرگ که می‌توانند مجاری ادراری را مسدود کنند، متغیر باشند. سابقه خانوادگی بیماری‌های کلیوی و قرار گرفتن در معرض مواد سمی نیز می‌توانند در بروز نارسایی مزمن کلیوی نقش داشته باشند. سالها خدمت صادقانه و تعهد در قبال سلامت مددجویان باعث شده تا این مجموعه در لیست برترین مراکز خدمات پرستاری قرار بگیرد.

مشکلات کلیوی در افراد مسن بسیار رایج است و می تواند کیفیت زندگی را در سال های بعد به میزان قابل توجهی کاهش دهد یا حتی کشنده باشد. عملکرد اصلی کلیه دفع مواد زائد و مایعات اضافی از بدن میباشد که از راه ادرار از بدن خارج می‌شوند. اگر چه کلیه ها کوچکند اما وظایفی پیچیده و حیاتی را انجام می بدهند که کل بدن را متعادل نگه می دارند. با شناخت عوارض کوچک شدن کلیه و علائم نارسایی کلیه در بزرگسالان میتوانیم جلوی پیشرفت بیماری کلیه در سالمندان را بگیریم و با مشاهده این علائم سریعا به دکتر مراجعه کنیم. پیشگیری از نارسایی کلیوی در سالمندان با رعایت نکات بهداشتی و اتخاذ تدابیر مناسب امکان‌پذیر است.

اگر نارسایی کلیه در سالمندان یکی از مهمترین دغدغه‌های شما برای نگهداری از والدین خود میباشد، با ادامه مقاله زیر همراه باشید. در اینجا سعی شده تا علائم و چگونگی درمان این اختلال در سالمندان به صورت کامل مورد بررسی قرار داده شود. این فرایند برای حفظ تعادل پایدار بین مواد شیمیایی بدن لازم میباشد. تنظیم حیاتی پتاسیم ، مواد اسیدی و نمک بدن بر عهده کلیه‌ها میباشد. کلیه‌ها هم چنین هورمون‌ها و ویتامین‌هایی را تولید می‌کنند که بر عملکرد دیگر اندام‌ها اثر می‌گذارد.

کمک به بیماران و خانواده های آنها در تصمیم گیری مناسب برای آنها یکی از مهمترین اهداف تیم ما است. صرف نظر از انتخاب شما، ما به کار با شما ادامه خواهیم داد تا شرایط شما را تا حد امکان به طور موثر مدیریت کنیم. شايعترين عفونت در بيمارستان عفونـت مجـاری ادراری (UTI) بـه دنبـال كتتريزاسـيون اسـت كـه درسالمندان ميتواند به راحتي منجر به سپتيسمي شود. گام های ساده ای وجود دارد که  سبب جلوگیری از پیشرفت این بیماری می گردد که با رعایت این موارد میتوان به ارتقا و بهبود وضعیت سالمند کمک شایانی نمود. مرکز خدمات پرستاری رویای آرامش پایدار، یک مرکز دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت بوده که طی سابقه درخشان خود به مشتریان با افتخار خدمت اعزام پرستار بیمار در منزل را بصورت حرفه ای ارائه کرده است. مهم ترین و بهترین درمان نوشیده 8 تا 10 لیوان آب در  طول روز است.

پرستاری از سالمند با سنگ کلیه

برخی که دچار درجات شدید نارسایی کلیه سالمندان هستند لازم است برای معالجه مرحله انتهایی بیماری کلیوی یا ESRD روش دیالیز یا پیوند کلیه را انتخاب نمایند. آیا کوچک شدن کلیه قابل درمان است؟ بله درمان کوچک شدن کلیه بستگی به علت آن دارد. مثلاً بیماری که به دلیل مسدودیت مجرای ادراری و عفونت ادراری دچار آتروفی شده ، باید تحت درمان توسط آنتی بیوتیک‌ها قرار بگیرد. آتروفی کلیه به معنای این میباشد که کلیه ها کوچک تر از حد طبیعی هستند. کلیه ها در سیستم خون سازی ، تعادل سیستم استخوانی، متابولیسم کلسیم در بدن و هم تنظیم فشارخون نقش دارند. اگر کلیه هایتان به درستی کار نکنند ، تعادل محیط داخلی بدن از لحاظ تعادل اسید و بازی که طی فرآیند سوخت و ساز و تجزیه مواد غذایی تولید میشوند ، به هم می ریزد.

در نتیجه، این مایعات اضافی بدن، باعث ادم (edema) یا تورم می‌‌شود. در حالی ­که تورم در همه جای بدن ممکن است ایجاد شود، ادم معمولاً در پاها، مچ پا، صورت و دست‌­ها مشاهده می­‌شود. کلسترول بالای خون، نیز مانند چاقی، علت اصلی بیماری‌های فراوانی است. کلسترول بالای خون، علاوه بر بیماری کلیوی می‌تواند منجر به سکته قلبی نیز شود. مرکز خدمات پرستاری سفیر آرامش، با هدف ارتقای سطح سلامت و رفاه جامعه و متمرکز بر خدمات مراقبتی و پرستار، به صورت 24 ساعته در تمامی روزهای سال فعالیت می‌کند. در این مرکز، خدمات پرستاری برای سالمندان، کودکان و بیماران با عنوان پرستار کودک، پرستار سالمند و مراقبت بیمار توسط پرسنل مجرب و دلسوز، به خانواده های گرامی ارائه می‌شود.

آزمایش‌های مخصوص آتروفی کلیه شامل آزمایش‌های عکسبرداری مثل سونوگرافی، توموگرافی یا همان سی تی اسکن یا ام آر آی است. تشخیص زود هنگام و درمان کوچک شدن کلیه برای جلوگیری از مشکلات بعدی بسیار حائز اهمیت است. سیستم گوارشی نیز با افزایش سن تحت تأثیر قرار می‌گیرد و ممکن است به مشکلاتی مانند یبوست، اسهال، رفلاکس معده و زخم معده دچار شود. این مشکلات معمولاً به علت تغییر در عملکرد ارگان‌های بدن، رژیم غذایی نادرست یا اختلالات دیگر ایجاد می‌شوند. مدیریت این بیماری‌ها نیازمند شناخت علائم اولیه مانند تنگی نفس، درد قفسه سینه و تپش نامنظم قلب است.

درمان و داروهای مناسب می‌توانند به کنترل و پیشگیری از وخامت وضعیت کمک کنند. سن فراوان سالمندان و شیوه اشتباه زندگی در دوران جوانی می تواند بیماری کلیه در سالمندان را تقویت بکند. از این رو بیماری‌های اکتسابی بسیارند و دانش واژه عام نفریت یا التهاب کلیه برای آن‌ها بکار برده می‌شود. اورمیا (اوره به همراه مقداری از ضایعات که کلیه آن­ها را دفع می­‌کند) همچنین می‌­تواند طعم غذا را متفاوت کرده و باعث بوی بد دهان شود. فرد مبتلا به مشکلات کلیوی حتی ممکن است متوجه طعم خاص فلز در دهان خود شود. ممکن است فرد بیمار به­ طور ناگهانی میل به خوردن گوشت نداشته باشد، یا ممکن است وزن خود را از دست دهد زیرا این بیماران احساس گرسنگی نمی­‌کنند و غذا نمی­خورند.

درمان بیماری کلیه در سالمندان

این می­‌تواند منجر به مشکلات حافظه، مشکل در تمرکز و سرگیجه شود. این مجموعه از نظر ساختاری شامل دو واحد آی سی یو A و آي سي يو B با مديريت و پرسنل واحد مي‌باشد. بیمارانی که نیاز به مراقبت‌های ويژه دارند، در این بخش تحت مراقبت و ادامه درمان قرار می‌گیرند. بهترین درمان برای این عارضه دیالیز و پیوند کلیه بوده اما به این نکته توجه داشته باشید که بهترین درمان را پزشک باید تجویز کند. فرآیند دیالیز به طور کلی بر دو نوع است؛ دیالیز صفاقی و دیالیز خونی که البته پزشکان معالج معمولا انتخاب شیوه معالجه را بر عهده بیمار می‌گذارند و نوع دیالیز برحسب نوع زندگی فرد طراحی می‌شود.

Contact Us
naser rasouli
Email: acrotic.info@gmail.com
Phone: 0098914562900
tehran
tehran, iran, iran

به عبارتی چه اشخاص سالم و چه اشخاص دارای نارسایی کلیه، بایستی این روش را در نظر بگیرند. شایان ذکر است که آب بدن تنها از نوشیدن مستقیم آب تامین نمی‌شود. این اندام‌های لوبیایی شکل، نقش بسیار اساسی در عملکرد سایر ارگان‌ها و حفظ سلامتی عمومی بدن ما دارند. همانطور که می‌دانید، برای ادامه حیات نیازمند حداقل یک کلیه سالم هستیم. اما اگر اهمیت کافی به آن‌ها ندهیم، ممکن است مشکلاتی در کلیه‌ها به وجود آیند و بیماری‌های مختلفی را ایجاد کنند. با استخدام پرستار سالمند می‌توانید از سالمندانی که دارای مشکلات کلیوی هستند، نگهداری کنید.

اولین دلیل مربوط به بخشی از کلیه می‌باشد که از زمان تولد به خوبی رشد نکرده، در نتیجه کلیه کوچک شده است. این نوع آتروفی یا کوچک شدن کلیه معمولاً به هیچ درمان خاصی نیاز ندارد. نوع دوم از دلایل کوچک شدن کلیه بعد از تولد نوزاد اتفاق می‌افتد که می‌تواند یک یا هر دو کلیه را درگیر کند. این نوع از آتروفی کلیه به دلیل تغذیه پایین خون توسط کلیه‌ها و از دست دادن نفرون‌ها است که یکی از بخش‌های پایه در کلیه‌ها هستند. عفونت‌های مزمن یا مسدودیت کلیه همچنین می‌تواند عاملی برای کوچک شدن کلیه باشد.

عواملی مانند دیابت، فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و عروقی، و مصرف طولانی‌مدت برخی داروها می‌توانند به بروز و تشدید نارسایی کلیوی در سالمندان کمک کنند. بیوپسی کلیه قابل اعتماد ترین ابزار برای تشخیص دقیق علت خاص مشکل کلیه است. این روش تشخیص فقط نمی تواند انواع مختلف گلومرولونفریت و سندرم نفروتیک را تشخیص دهد، بلکه شانس بهبود عملکرد کلیه را نیز تعیین می کند. تصمیم گیری برای انجام بیوپسی کلیه، به ویژه برای یک بیمار مسن تر، آسان نیست. اگر نارسایی کلیوی به دلیل بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت یا فشار خون بالا باشد، درمان این بیماری‌ها می‌تواند به بهبود عملکرد کلیه‌ها کمک کند.

تحلیل رفتن عضلات بدن در این سنین می‌تواند به بروز چنین مشکلاتی منجر شود. بیماری‌هایی مانند آرتریت، آلزایمر و ام‌اس نیز می‌توانند عامل بی‌اختیاری ادرار و مدفوع باشند. استفاده از خدمات پرستاری می‌تواند به مدیریت این مشکلات کمک کند. دیگر عواملی که می‌توانند منجر به بی‌اختیاری مدفوع شوند، شامل آسیب به عصب‌های ناحیه مقعد و یبوست هستند. پیری به خودی خود یک بیماری محسوب نمی‌شود، بلکه مرحله‌ای طبیعی در چرخه زندگی انسان است که از لحظه تولد آغاز و به مرور زمان با کاهش توانایی‌های جسمی و ذهنی همراه می‌شود. این فرآیند در افراد مختلف به شکل‌ها و سرعت‌های متفاوتی بروز می‌کند.

    {
  • تمامی حقوق این سایت، متعلق به شرکت خدمات پرستاری سلامت اول می‌باشد.
  • |}
  • این روش تشخیص فقط نمی تواند انواع مختلف گلومرولونفریت و سندرم نفروتیک را تشخیص دهد، بلکه شانس بهبود عملکرد کلیه را نیز تعیین می کند.
  • بیماران مبتلا به سنگ کلیه اغلب مشکلاتی در دفع ادرار دارند، مانند هماچوری، سوزش ادرار و احتباس، و سنگ می تواند باعث انسداد و کاهش پرفیوژن کلیه شود.
  • {
  • مراجعه منظم به پزشک و انجام آزمایش‌های دوره‌ای برای پایش عملکرد کلیه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
  • |}
  • در این بخش، به بررسی نقش مراقبت‌های ICU در نارسایی کلیوی سالمندان می‌پردازیم.
  • {
  • همچنین، روش‌های تصویربرداری مانند سونوگرافی و سی‌تی اسکن و در موارد خاص، بیوپسی کلیه نیز ممکن است استفاده شود.
  • |}

تخمین زده می­‌شود که تعداد سالمندان تا سال ۲۰۵۰ به ۲ میلیارد نفر برسد. این افزایش تعداد سالمندان با افزایش مشکلات پزشکی مانند بیماری حاد و مزمن کلیه همراه است. باتوجه به اهمیت این موضوع، قصد داریم در این مقاله بیماری های کلیوی در سالمندان و راه ­های پیشگیری از آن را بررسی کنیم. پیشگیری از نارسایی کلیوی در سالمندان نقش حیاتی در حفظ سلامت و بهبود کیفیت زندگی آن‌ها دارد. با اتخاذ تدابیر مناسب و رعایت نکات بهداشتی، می‌توان از بروز و پیشرفت نارسایی کلیوی جلوگیری کرد.

تیم‌های تخصصی ICU با استفاده از تجهیزات پیشرفته و روش‌های درمانی جدید می‌توانند به مدیریت و بهبود وضعیت بیماران کمک کنند. همان طور که مشاهده کردید روش‌های پیشگیری و روش‌های بهبود نارسایی کلیه در بیماران تقریبا یکی است. این نکته از نظر پرستاران بیماری‌های کلیوی در منزل نیز تایید می‌شود. لذا برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های کلیوی بایستی همان تکنیک‌های بهبودی را مدنظر قرار دهید. شایان ذکر است که در صورت تمایل به استفاده از خدمات پرستاری بیمار کلیوی در منزل، از بهترین مراکز منطقه خود، خدمات دریافت نمایید.

کلیه هایی که سایز کوچک دارند ، می توانند عاملی برای بیماری های کلیوی شوند. کاهش بیش در سایز کلیه مخصوصاً در هر ۲ کلیه ، عاملی برای نارسایی کلیه خواهد بود. یکی دیگر از مشکلات کلیوی، عفونت ادراری است که گاهی در کلیه­‌ها هم پخش می‌شود. در صورت مشکوک بودن عفونت در کلیه، به پزشک مراجعه کنید زیرا در صورت عدم درمان، ممکن است آسیبی جدی ایجاد شود. عفونت ادراری به­ خصوص در خانم­ ها ، با افزایش سن بسیار شایع­تر است. همچنین بی اختیاری ادرار، که به­ معنی نشت کنترل نشده ادرار از مثانه است، یکی از مسائلی است که می‌­تواند خطر عفونت ادراری را افزایش دهد.

برخی داروها عوارضی مانند ایجاد اختلال در عملکرد کلیه ها ایجاد می‌کنند که به تدریج ممکن است نارسایی را ایجاد کنند. دیابت کنترل نشده می‌تواند به تدریج به بافت‌های کلیوی آسیب برساند و منجر به نارسایی مزمن کلیوی شود. مشکلات عضلانی و استخوانی مانند آرتروز، دیسک کمر و پوکی استخوان در سالمندان شایع است. این مشکلات می‌توانند به درد و محدودیت‌های حرکتی منجر شوند و تأثیر زیادی بر کیفیت زندگی داشته باشند. آلزایمر یکی از بیماری‌های پیش‌رونده و غیرقابل درمان است که به تدریج منجر به زوال حافظه و اختلالات شناختی می‌شود.

افراد در هر مرحله از بیماری کلیه بیشتر در معرض خطر بیماری­ های قلبی عروقی قرار می­‌گیرند. با افزایش سن، رسوبات چربی، کلسترول، کلسیم و سایر مواد معدنی در غده داخلی شریان ­ها قرار می‌­گیرند و باعث تنگ شدن یا انسداد شریان کلیوی می­‌شوند. این امر در فیلترهای کلیه تأثیر می­‌گذارد و خون­رسانی به کلیه­‌ها را کاهش می‌­دهد و منجر به فشار خون بالا و کاهش عملکرد کلیه می­‌شود. فشار خون بالا نیز می‌­تواند خطر حمله قلبی، سکته مغزی و از دست دادن بینایی را افزایش داده و باعث آسیب به کلیه شود. به توصیه پرستار بیمار کلیوی در منزل، هیدراته کردن بدن به صورت میانگین با نوشیدن 6 الی 8 لیوان آب انجام می‌شود. این اقدام باعث تصفیه هر چه بهتر و سریع‌تر خون می‌شود که به نوبه خود فشار را از کلیه‌ها برمی‌دارد.

از این رو بیماری‌های اکتسابی بسیارند و واژه عام نفریت یا التهاب کلیه برای آن‌ها به کار برده می‌شود. علائمی مانند ادرار کم، خونریزی در ادرار، خستگی، تورم در قسمت‌های مختلف بدن، کاهش اشتها و تغییرات در فشار خون می‌توانند نشانه‌هایی از مشکلات کلیوی باشند. در حالی که پیوند کلیه بیشتر در بیماران سالمند انجام می‌شود، این گزینه برای همه مناسب نیست. وضعیت سلامتی فرد، شرایط پزشکی موجود و انتظارات برای عملکرد و زندگی روزمره، عواملی هستند که باید مورد بررسی و بحث قرار گیرند. در حالی که پیوند کلیه در حال حاضر بیشتر در بیماران مسن انجام می شود، این گزینه برای همه مناسب نیست.

ناراحتی‌های کلیه علائم نامحسوسی دارد و برخی بیماران یا هیچ گونه علائمی را تجربه نمی‌کنند یا متوجه بروز علائم از کار افتادن کلیه نمی‌شوند. بنابراین تنها روش اطلاع از علت بروز علائم نارسایی کلیه در سالمندان، مراجعه به متخصص اورولوژی است. ولی در صورت بروز درد پهلو و بالای کمر فورا به متخصص اورولوژی مراجعه کنید. با افزایش سن، خطر ابتلا به بیماریهای مجاری ادراری و کلیوی بیشتر میشود. اگر به سرعت به بیماری کلیوی رسیدگی نشود، میتواند منجر به مشکلات بسیار جدی شود.

علائم نارسایی کلیوی در سالمندان ممکن است شامل خستگی شدید، تورم در پاها و مچ‌ها، کاهش اشتها، کاهش میزان ادرار، گیجی و اختلال در خواب باشد. همچنین ممکن است فرد دچار تنگی نفس، درد قفسه سینه و افزایش فشار خون شود. گزینه های درمانی جایگزین ممکن است عوارض جانبی کمتری داشته باشند، اما ممکن است به همان اندازه موثر نباشند. دیابت یکی از بیماری‌های شایع در سالمندی است که می‌تواند به مشکلات کلیوی منجر شود. علائم مشکلات کلیوی شامل سوزش ادرار، ادرار خونی و افزایش فشار خون هستند. در صورت بروز این مشکلات، مشاوره با متخصص نفرولوژی ممکن است ضروری باشد.

{

آیا باید دیالیز را مد نظر داشته باشیم؟ پیوند کلیه چطور؟

|}

این درمان اکنون از طریق کانال مراقبت های بهداشتی خانگی در خانه در دسترس است. خدمات مراقبت در منزل در رویای آرامش کمک پرستاری را برای کمک به افراد سالخورده بیمار در توانمندسازی آنها در انجام وظایف روزانه خود ارائه می دهد. جوانه های چشایی سالمندان با افزایش سن شروع به ملایم شدن می کنند و به موازات آن شروع به اضافه کردن شکر و نمک بیشتری برای داشتن طعم خوب می کنند. نمک صورتی با تمرکز بر رژیم غذایی، حاوی کلرید سدیم کمتری نسبت به نمک معمولی با آلودگی زیاد مواد معدنی مانند پتاسیم و کلسیم است و این فواید سلامتی مختلفی را به همراه دارد. غذاهای حاوی قند پنهان مانند نان و ماست را حذف کنید، سعی کنید از یک جدول رژیم غذایی سخت پیروی کنید تا بیماری های سلامتی را متعادل کنید. این نوع نارسایی معمولاً به دلیل بیماری‌های مزمن مانند دیابت یا فشار خون بالا رخ می‌دهد و ممکن است نیاز به دیالیز یا پیوند کلیه داشته باشد.

چرا که نظارت در مراکز برند موجود در منطقه دقیق‌تر و تخصصی‌تر است. این فرایند برای حفظ تعادل پایدار بین مواد شیمیایی بدن ضروری است. کلیه‌ها همچنین هورمون‌ها و ویتامین‌هایی را تولید می‌کنند که بر عملکرد دیگر اندام‌ها اثر می‌گذارد. برای مثال یکی از هورمون‌های تولید شده توسط کلیه‌ها تولید گلبول قرمز را تحریک می‌کند. به علاوه کلیه هورمون‌های دیگری ترشح می‌کند که یکی از آن‌ها فشار خون را تنظیم می‌کند و بقیه نیز متابولیسم کلسیم را کنترل می‌کنند.

بیماران مسن‌تر با این شرایط به طور حتم در خانه نیاز به پرستار سالمند دارند و شما می توانید برای جذب پرستار سالمند حرفه ای در کمترین زمان با ما تماس بگیرید. سطح پایین‌تر کربوهیدرات‌ها، سالمندان را وسوسه می‌کند که تشنه قند بیشتری باشند و احتمالاً این اتفاق زمانی می‌افتد که آنها یک رژیم غذایی خوب را حذف کنند. در نهایت، بیماری های مزمن باعث کاهش تولید بزاق می شود و این شرایط می تواند سالمندان را برای مصرف بیشتر شکر و نمک فعال کند. با دریافت درمان مناسب و مراقبت‌های صحیح می‌توان به نتایج قابل توجه و بهبود کیفیت زندگی بیمار دست پیدا کرد. علاوه بر درمان‌های پزشکی، مراقبت‌های مداوم برای پیشگیری از پیشرفت بیماری نیز لازم است. استفاده از روش‌های پیشگیری سبب حفظ سلامت کلیه‌ها و جلوگیری از ابتلا به نارسایی آنها خواهد شد.

در پيلونفريت مزمن آنتي بيوتيك تراپي از چند هفته تا چند ماه و كشـت ادرار ماهيانـه و مصـرف مايعـات فراوان توصيه ميگردد. تمامی حقوق این سایت، متعلق به شرکت خدمات پرستاری سلامت اول می‌باشد. استفاده از مطالب سایت با «هدف غیرتجاری» و ذکر «منبع» بلامانع است. تعادل قند و نمک برای سالمندان یک معیار اجتناب ناپذیر است که بزرگترها باید رعایت کنند. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

امکان انتقال اختلال‌های ارثی به هر دو جنس مونث و مذکر وجود دارد. این نوع بیماری کلیوی معمولاً با علائمی بالینی از دوره نوجوانی تا بزرگسالی همراه است. سندرم آلپورت، نفریت (التهاب کلیه) ارثی، هیپراگزالوری اولیه و سیستینوری نیز جزء اختلال‌های ارثی کلیوی به شمار می‌آیند. کبد یکی از ارگان‌های حیاتی بدن است که در دوران سالمندی ممکن است به بیماری‌هایی مانند کبد چرب، سیروز کبدی و یرقان دچار شود. کبد نقش‌های مهمی در سم‌زدایی و متابولیزه کردن مواد دارد و عملکرد نادرست آن می‌تواند به مشکلات جدی منجر شود. این نوع بیماری کلیوی معمولاً با علائم بالینی از دوره نوجوانی تا بزرگسالی همراه است.

سندرم آلپورت، نفریت (التهاب کلیه) ارثی، هیپراگزالوری اولیه و سیستینوری نیز جزء اختلال‌های ارثی کلیوی به­ شمار می‌آیند. انتخاب روش درمانی یا حتی درمان سنگ کلیه در منزل با توجه به وضعیت سالمند انجام خواهد شد و در این مورد به تمام جوانب زندگی سالمند توجه خواهد گردید. هنگامی که علائم فوق در بیماران سالمند مشاهده شود، پزشکان ممکن است به التهاب کلیه یا بیماری به نام گلومرولونفریت مشکوک شوند. این بیماری سبب آسیب به واحد فیلتر کلیه می‌گردد که منجر به ورود مقدار زیادی پروتئین به ادرار می‌باشد. مرحله شدید بیماری کلیوی را می توان با دیالیز یا پیوند کلیه درمان کرد.


پرستاری از سالمندان